Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Poziv za prijavu za vakcinaciju i na malim ekranima

Poziv za prijavu za vakcinaciju i na malim ekranima
Datum objave 23.03.2021 13:00 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Na ekranima četiri televizije sa nacionalnom frekvencijom - RTCG, TV Vijesti, TV PRVA i TV Nova M od danas će se pojavljivati poziv građankama i građanima da se prijave za vakcinaciju protiv novog koronavirusa SARS-CoV-2.

Zainteresovane građanke i građani mogu se prijaviti za vakcinaciju na dva načina – popunjavanjem elektronskog upitnika na portalu www.covidodgovor.me ili besplatnim pozivom na broj 1717. Dovoljno je da se opredijele za jednu od dvije navedene opcije – nije potrebno prijavljivati se putem oba kanala.

Svi prijavljeni dobiće potvrdu da je prijava izvršena uspješno, kao i informaciju da će blagovremeno biti obaviješeteni o terminu i lokaciji za vakcinaciju.

Napominjemo da je prijavljivanje putem elektronskog upitnika na portalu www.covidodgovor.me dostupno non-stop, dok je call centar 1717 aktivan radnim danima od 7 do 21h, subotom od 7 do 15h, a nedjeljom ne radi.

Vlada Crne Gore zahvaljuje svim medijma i ostalim društvenim činiocima na podršci u promociji vakcinacije – ovo je borba u kojoj cijela zajednica, ali i svaki pojedinac nosi veliku odgovornost. Borba iz koje samo ujedinjeni, odgovorni i informisani možemo izaći kao pobjednici.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE