Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Abazović uputio čestitke Kurtiju i Konjufci

Abazović uputio čestitke Kurtiju i Konjufci
Datum objave 25.03.2021 15:55 | Autor KABINET POTPREDSJEDNIKA VLADE

Ispis Štampaj stranicu


Potpredsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović uputio je čestitku novoizabranom predsjedniku Vlade Republike Kosovo Aljbinu Kurtiju.

„Povodom Vašeg izbora za predsjednika Vlade Republike Kosovo, upućujem Vam najsrdačnije čestitke i najbolje želje da sa uspjehom obavljate tu visoku dužnost, na dobrobit svih građana Vaše države. Uvjeren sam da će se Vaša Vlada, pored brojih izazova sa kojima se čovječanstvo suočava u ovom trenutku, uspješno izboriti sa posljedicama koje ostavlja pandemija virusa COVID-19."

Potpredsjednik Abazović naveo je u čestitki da se, cijeneći prijateljske i komšijske odnose dvije države, raduje budućoj saradnji Crne Gore i Republike Kosovo.

„Uvjeren sam da je osnovi preduslov za sveukupni razvoj Zapadnog Balkana bolja regionalna povezanost, usmjerena na građenju odnosa koje će karakterisati međusobno poštovanje, poverenje i razumijevanje. Ostaje nam da zajednički radimo u tom pravcu, kako bi region Zapadnog Balkana što prije postao sastavni dio Evropske unije.“, zaključuje se u čestitku potpredsjednika Vlade Crne Gore dr Dritana Abazovića upućenoj novoizabranom premijeru Republike Kosovo Aljbinu Kurtiju.

Potpredsjednik Vlade Abazović čestitku je uputio i novoizabranom predsjedniku Skupštine Republike Kosovo Glauku Konjufci.

KABINET POTPREDSJEDNIKA VLADE