Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Abazović posjetio Vojno-medicinski centar

Abazović posjetio Vojno-medicinski centar
Datum objave 01.04.2021 16:43 | Autor KABINET POTPREDSJEDNIKA VLADE

Ispis Štampaj stranicu


Potpredsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović posjetio je Vojno-medicinski centar u Podgorici i upoznao se sa procesom vakcinacije koji se u toj ustanovi odvija za pripadnike Vojske Crne Gore i civile iz rizičnih grupa.

Ističući značaj masovne vakcinacije, potpredsjednik Abazović je naglasio da je to jedini način da se izborimo sa pandemijom virusa COVID-19. Potpredsjednik je kazao da će se masovnom vakcinacijom spasiti životi, ali i ekonomija države, te da nećemo biti poželjna destinacija ukolimo ne budemo imali visok procenat vakcinisanih u zemlji.

Abazović se tokom posjete VMC-u uvjerio da ima dovoljno vakcina za sve prijavljene pripadnike Vojske Crne Gore.

U razgovoru sa v.d. zamjenikom načelnika Generalštaba pukovnikom Aleksandrom Pantovićem i načelnicom ove ustanove, dr Draganom Čađenović, potpredsjednik Abazović se uvjerio u kapacitete i medicinsku opremu sa kojima raspolaže VMC. Načelnica VMC dr Dragana Čađenović kazala je da će tokom sljedeće nedjelje biti završeno vakcinisanje svih prijavljenih pripadnika Vojske Crne Gore, a da se u VMC do sad vršila vakcinacija i civila iz rizičnih grupa.

KABINET POTPREDSJEDNIKA VLADE