Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Saradnja Vlade i privrede u kampanji promocije vakcinacije protiv COVID-19

Datum objave 09.04.2021 09:30 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


U okviru kampanje promocije vakcinacije protiv COVID-19 Vlada Crne Gore pokrenula je saradnju sa više kompanija koje posluju na našem tržištu.

S tim u vezi, željeli bismo da informišemo javnost da smo, u saradnji sa Elektroprivredom Crne Gore, a.d. Nikšić, omogućili da sva domaćinstva u Crnoj Gori, koja račun za električnu energiju dobijaju na adresu, uz martovski račun dobiju i liflet koji podstiče ideju vakcinacije i obezbjeđuje osnovne informacije o istoj.

Danas, 9.4.2021. godine, svi korisnici usluga mobilne telefonije koje pružaju kompanije Mtel d.o.o., Crnogorski Telekom, a.d. i Telenor, d.o.o. Podgorica, dobiće SMS poruku sa informacijama kako da se prijave za vakcinaciju.

Vlada Crne Gore navedenim kompanijama zahvaljuje na saradnji i na prepoznavanju važnosti date teme. Bićemo otvoreni za saradnju i sa svim ostalim društveno odgovornim kompanijama i cjelokupnom javnosti, jer vjerujemo da samo ujedinjeni, dobro informisani i odgovorni možemo sačuvati zdravlje stanovništva i vratiti se normalnim životnim tokovima.

Podsjećamo građanke i građane da se za vakcinaciju protiv COVID-19 mogu prijaviti putem portala www.covidodgovor.me ili besplatnim pozivom na 1717.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE