Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Abazović sa Pekovićem i Radovićem: Crna Gora prepoznata kao zemlja košarke

Abazović sa Pekovićem i Radovićem: Crna Gora prepoznata kao zemlja košarke
Datum objave 26.04.2021 12:14 | Autor KABINET POTPREDSJEDNIKA VLADE

Ispis Štampaj stranicu


Potpredsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović ugostio je u zgradi Vlade Nikolu Pekovića, proslavljenog sportistu i bivšeg košarkaškog reprezentativca Crne Gore i Boška Radovića, selektora muške košarkaške reprezentacije Crne Gore.

„Crna Gora je zemlja velikih sportskih talenata, a mnogi od njih dolaze iz svijeta košarke, od kojih je jedan od najprepoznatljivijih Nikola Peković“, saopštio je potpredsjednik Abazović.

Potpredsjednik Vlade je naveo da je Crna Gora u regionu i Evropi prepoznata kao zemlja košarke, sa klubovima koji je na evropskim takmičenjima dostojno predstavljaju. U tom kontekstu, potpredsjednik je naglasio značaj koji za ovaj prostor ima regionalna ABA liga, u čijim takmičenjima učestvuje više crnogorskih klubova i koji su dobra baza za stvaranje reprezentativaca. Potpredsjednik Abazović je pohvalio uspjehe koje se u prethodnom periodu postigle košarkaške reprezentacije Crne Gore i poželio puno uspjeha u narednom periodu.

Sastanak je bio prilika da u prijatnoj atmosferi sagovornici porazgovaraju i o NBA karijeri proslavljenog košarkaša Nikole Pekovića, kojem se potpredsjednik zahvalio na promociji i predstavljanju Crne Gore u najjačoj ligi na svijetu. Peković i Radović su potpredsjedniku Vlade Abazoviću uručili i prigodne poklone.

KABINET POTPREDSJEDNIKA VLADE