Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Abazović čestitao Štironji ustoličenje za Kotorskog biskupa

Abazović čestitao Štironji ustoličenje za Kotorskog biskupa
Datum objave 28.04.2021 14:30 | Autor Kabinet potpredsjednika Vlade

Ispis Štampaj stranicu


Potpredsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović uputio je čestitku povodom ustoličenja monsinjora Ivana Štironje za Kotorskog biskupa.

“Sa zadovoljstvom sam primio vijest o Vašem ustoličenju za Kotorskog biskupa. Siguran sam da će Vaši ljudski i hrišćanski napori na jačanju zajedništva biti u korist svih vjernika i crkve. Smatram da je zajednički interes svih dobronamjernih ljudi u Crnoj Gori izgradnja zajednice mira, tolerancije i blagostanja, društva koje će poštovati vjekovni suživot kao jednu od najvećih vrijednosti savremene Crne Gore”, naveo je potpredsjednik Abazović.

Potpredsjednik Vlade Abazović je istakao da nesumnjivo svi javni djelatnici imaju podjednaku važnost i odgovornost u očuvanju multietničkog i multikonfesionalnog sklada, te da u tom kontekstu cijeni doprinos monsinjora Štironje na izgradnji društva kojem zajedničkim snagama težimo.

“Ovom prilikom želim da Vam čestitam na ustoličenju i poželim uspjeh u obavljanju nove dužnosti”, zaključio je u čestitki potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović.

KABINET POTPREDSJEDNIKA VLADE