Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Danas istekao rok za dostavljanje dokumentacije za kvalifikaciju na međunarodnom tenderu za privatizaciju Jadranskog brodogradilišta

Danas je istekao rok za dostavljanje dokumenata za kvalifikaciju na javnom tenderu za prodaju 61,5749% kapitala akcionarskog društva Jadransko brodogradilište A.D. Bijela, koji je Tenderska komisija za privatizaciju objavilia 21. januara 2014. godine. 

U predviđenom roku (do 17. februara 2014. do 12.00 sati), dokumentaciju su dostavile i time iskazale interesovanje za učešće na Tenderu sljedeće kompanije:
• Fincantieri S.p.A. , Italija
• Damen Shipyards Group,Holandija
• Konzorcijum: Blotraco Shipping Ltd Kipar, Roman Denkovych i UAB Litana ir KO Litvanija

U skladu sa pravilima i uslovima tendera, Tenderska komisija će u saradnji sa privatizacionim savjetnikom, u roku od 15 dana, izvršiti analizu i ocjenu ispunjenosti kvalifikacionih uslova. Nakon ocjene ispunjenosti, kompanije koje su iskazale interesovanje i ispunile kvalifikacione kriterijume imaće pravo da otkupe tendersku dokumentaciju i time steknu pravo za dostavljanje obavezujućih ponuda na Tenderu.

Rok za podnošenje obavezujućih ponuda je 15. april 2014. godine do 12.00 sati.


Savjet za privatizaciju i kapitalne projekte / Biro za odnose sa javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?