Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Sastanak Ministarstva održivog razvoja i turizma i NVO-a

Ministarstvo održivog razvoja i turizma organizuje u petak 11. aprila 2014. godine sastanak sa nevladinim organizacijama koje se bave pitanjima životne sredine, u cilju daljeg unapređenja tradicionalno dobre saradnje i dogovora o budućim zajedničkim aktivnostima.

Na sastanku će biti razmatrani predlog o osnivanju Savjeta za nevladine organizacije i dogovarana dalja saradnja vezana za EU integracije, kao i saradnja na projektima „Očistimo Crnu Goru“, odlaganje otpada i monitoring životne sredine.

Na sastanku, na kojem se očekuje prisustvo brojnih nevladinih organizacija, govoriće ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović, državna sekretarka za životnu sredinu Daliborka Pejović i direktor NVO Ozon Aleksandar Perović, koji će biti i moderator sastanka.

Sastanak će biti održan u multimedijalnoj sali Ministarstva održivog razvoja i turizma (ul. IV Proleterske 19), sa početkom u 11:30 sati.

Uvodni dio sastanka biće otvoren za predstavnike medija.

Ministarstvo održivog razvoja i turizma / Biro za odnose sa javnošću

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?