Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar Gvozdenović primiće turskog ministra Guluđea

Ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović primiće u srijedu, 30. aprila 2014.godine ministra za životnu sredinu i urbanizam Republike Turske Idrisa Guluđea. Razgovori će biti održani u Vili „Gorica“ u 14,30 sati.

Ministri Gvozdenović i Guluđe razgovaraće o pitanjima iz oblasti zaštite životne sredne, urbanizma, komunalnog razvoja, turizma i saobraćajne dostupnosti, a biće riječi i o Memorandumu o razumijevanju između dvije vlade, čije se potpisivanje očekuje tokom posjete premijera Redžepa Tajipa Erdogana Podgorici, sredinom maja.

Nakon sastanka (u 15.00 sati), dva ministra će se u Vili „Gorica“ obratiti medijima.

Novinari i snimatelji ulaze u Vilu „Gorica“ korišćenjem godišnje akreditacione kartice, uz lični identifikacioni dokument. Novinari i snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju, treba da pravovremeno zatraže izdavanje dnevne akreditacije.

Ministri Gvozdenović i Guluđe će u 17.00 sati u Hotelu Ramada prisustvovati otvaranju II Međunarodnog simpozijuma balkanskih istorijskih studija „Otomansko pravno nasleđe Balkana i otomanski poreski registri”, čiji su organizatori Crnogorsko islamsko društvo “Mešihat”, Univerzitet “Balikesir” i tursko ministarstvo za životnu sredinu i urbanizam.

Ministarstvo održivog razvoja i turizma / Biro za odnose sa javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?