Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Nacionalni koordinator za NATO Nebojša Kaluđerović u radnoj posjeti opštini Nikšić

Objavljeno: 11.05.2014. 16:17 Autor: KOMUNIKACIONI TIM SAVJETA ZA ČLANSTVO U NATO
Nacionalni koordinator za NATO i savjetnik predsjednika Vlade za vanjsku politiku Nebojša Kaluđerović boraviće u ponedjeljak, 12. maja 2014. godine u radnoj posjeti opštini Nikšić.

U okviru dijaloga o članstvu Crne Gore u NATO-u, u prostorijama Opštine, biće održan sastanak sa predsjednikom, rukovodstvom Opštine i predsjednicima opštinskih odbora političkih partija koje se zalažu za članstvo Crne Gore u Sjevernoatlantskom savezu. Nakon posjete Opštini, nacionalni koordinator će razgovarati s učenicima završnih razreda četiri srednje škole u Gimnaziji „Stojan Cerović“ i odgovarati na njihova pitanja o evroatlantskim integracijama. 

Tokom posjete, nacionalni koordinator Nebojša Kaluđerović posjetiće nevladinu organizaciju ALFA centar i bliže se upoznati sa projektima ove organizacije koji se odnose na evroatlantsku integraciju Crne Gore. 

Fotoreporteri i snimatelji mogu zabilježiti početak sastanaka nakon kojih će (u 14:45 sati, ispred zgrade opštine NikšIć) nacionalni koordinator zainteresovanim medijima dati izjavu.

Plan posjete možete preuzeti ovdje



Komunikacioni tim Savjeta za članstvo u NATO
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?