Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar Gvozdenović na Infofestu o ulozi novih medija u promociji destinacije

Ministarstvo održivog razvoja i turizma i Nacionalna turistička organizacija, u okviru XXI Infofesta, organiuzje u petak 03. oktobra u 17 sati, u hotelu Maestral u Miločeru, panel ’’Uloga novih medija u promociji destinacije’’.

Cilj ovog panela u tijesnoj je vezi sa nastankom i dostupnošću interneta, kao i pojavom novih medija, koji su fundamentalno promijenili način na koji globalni turista dolazi do potrebnih informacija, planira i bira destinacije, rezerviše smještaj i dijeli svoja iskustva sa putovanja.

Ministar Branimir Gvozdenović će, kroz uvodno izlaganje, kao i gosti panela, prezentirati način korišćenja novih medija u promociji destinacije. 

Moderatori panela su direktor Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Saša Radović i direktor kreativnog studija za interaktivni dizajn "Fleka" Miloš Milošević.

Panelisti će biti Petra Slanič (Slovenija), Nikola Jovanović (Srbija), Uroš Ignjačević (Srbija), Bojan Joksimović (Srbija) i Nikola Vulić (Crna Gora).

Ministarstvo održivog razvoja i turizma / Biro za odnose sa javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?