Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predavanje o NATO integracijama na Fakultetu za poslovne studije Univerziteta Mediteran

Nacionalni koordinator za NATO Nebojša Kaluđerović održaće u ponedeljak 8. decembra na Fakultetu za poslovne studije Univerziteta Mediteran u 11.00 sati, predavanje studentima na temu evroatlantske integracije Crne Gore.

Nacionalni koordinator će, kroz otvorenu diskusiju sa zainteresovanim studentima, predstaviti dosadašnji put Crne Gore na realizaciji spoljnopolitičkog prioriteta – članstva u NATO Savezu, kao i planove u pogledu nastavka informisanja tokom naredne, 2015. godine.

Predavanje će biti prilika da se razmotre predrasude i stereotipi kada je riječ o ovom integracionom procesu, i da se kroz razmijenu argumenata sa studentima dodatno doprinese unapređenju razumijevanja šta za Crnu Goru i njene građane predstavlja članstvo u Alijansi.

Javni dijalog organizuje Fakultet za poslovne studije Univerziteta Mediteran, u saradnji sa Komunikacionim timom Savjeta za članstvo u NATO.

NAPOMENA: Prostorije fakulteta su u PC "Palada", na prvom spratu.

Komunikacioni tim Savjeta za članstvo u NATO / Biro za odnose s javnišću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?