Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Obilježavanje Dana sigurnog interneta

Dan sigurnog interneta, koji se u organizaciji Evropske mreže nacionalnih centara za siguran Internet (INSAFE) obilježava u utorak 10. februara 2015. godine, biće održan pod sloganom „Kreirajmo siguran internet zajedno“. Cilj ove međunarodne akcije je promocija bezbjednog i odgovornog korišćenja interneta i savremenih tehnologija, sa posebnim fokusom na djecu i mlade širom svijeta. 

Obilježavajući ovaj datum, Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije želi da javnosti pošalje poruku o sve aktuelnijoj temi bezbjednosti na internetu i da informiše o aktivnostima koje se sprovode u Crnoj Gori, kao i planovima za naredni period. 

Skup će otvoriti potpredsjednik Vlade i ministar za informaciono društvo i telekomunikacije prof.dr Vujica Lazović. Pozdravnu riječ na skupu imaće izvršni direktor kompanije Telenor Michael Malvebo.

Pored ostalih sadržaja, Dan sigurnog interneta biće prilika za predstavljanje aktivnosti i dostignuća višegodišnjeg projekta „Osvoji internet, surfuj pametno“.

Skup će se održati u sali Ministarstva prosvjete (Vaka Đurovića bb) u 10.00 sati.

Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije / Biro za odnose s javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?