Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar Žugić govoriće na konferenciji „Jačanje upravljačkih kapaciteta u oblasti državne pomoći“

Objavljeno: 05.05.2015. 20:59 Autor: Ministarstvo finansija / Biro za odnose s javnošću
Ministar finansija dr Radoje Žugić govoriće u srijedu, 06. maja tekuće godine, na završnoj konferenciji EU projekta “Jačanje upravljačkih kapaciteta u oblasti državne pomoći u Crnoj Gori – SAM Projekat”.

Na konferenciji, koju organizuje Njemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ), uz podršku Ministarstva finansija Crne Gore i Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, govoriće i šef Delegacije Evropske unije Mitja Drobnič, ambasadorka Savezne Republike Njemačke Gudrun Elisabeth Steinacker i predstavnica GIZ-a i tim lider SAM projekta Daiga Lagzdina. 

Nakon otvaranja konferencije, biće održana dva tematska panela na temu fiskalnih mjera (fiskalna pomoć, slobodne zone, biznis zone) i pomoć javnim emiterima (nacionalnim i lokalnim). Panel diskusije će biti prilika da se podijele iskustva iz pristupnih pregovora Hrvatske, Mađarske, Poljske, Latvije i Crne Gore.

Konferencija će biti održana u Hotelu Podgorica u Podgorici, sa poečetkom u 10.00 sati.

Novinari imaju mogućnost da, u terminu od 10.30 - 11.00 sati, uzmu izjave učesnika ceremonije otvaranja konferencije i panelista – eksperata SAM projekta (iz Poljske, Mađarske, Letonije i Hrvatske), kao i od predsjednika Komisije za kontrolu državne pomoći Crne Gore i načelnika Odjeljenja za državnu pomoć.

Ministarstvo finansija / Biro za odnose s javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?