Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar Numanović na skupu „Ljudska prava i zaštita od diskriminacije kroz proces EU integracija”

Ministar za ljudska i manjinska prava dr Suad Numanović otvoriće sjutra, 11.juna, okrugli sto na temu „Ljudska prava i zaštita od diskriminacije kroz proces EU integracija”, koji će biti održan u hotelu Podgorica, sa početkom u 10:30 sati.

Auditorijum okruglog stola biće gimnazijalci/ke gimnanzije „Slobodan Škerović“ i učenici/e srednje građevinsko-geodetske škole “Marko Radević” iz Podgorice.

U okviru dva Panela o zanimljivim temama iz ove oblasti govoriće respektabilna imena iz oblasti zaštite i unapređenja ljudskih prava.

Na Pprvom panelu, ispred državnih institucija, govoriće Blanka Radošević Marović - generalna direktorica Direktorata za unapređenje i zaštitu ljudskih prava i Svetlana Rajković - generalna direktorica za međunarodnu pravnu saradnju i evropske integracija u Ministarstvu pravde.

U okviru drugog panela govoriće predstavnici/e nevladinog sektora iz organizacija koje se zalažu za unapređenje prava i sloboda ranjivih društvenih grupa. Osvrt na tu temu, iz svog ugla, daće predsjednica Saveza udruženja paraplegičara Crne Gore Nataša Borović, izvršna direktorica Centra za romske inicijative Fana Delija, izvršni direktor LGBT Forum Progres Stevan Milivojević i izvršna direktorica SOS Telefona za žene i djecu žrtve nasilja iz Podgorice Biljana Zeković.

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava / Biro za odnose s javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?