Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Samit ministara finansija i guvernera regiona

Objavljeno: 11.06.2015. 19:04 Autor: Ministarstvo finansija/Biro za odnose sa javnošću
Samit ministara finansija i guvernera regiona, koji organizuje NIN pod pokroviteljstvom Ministarstva finansija, održaće se od 12.-13. juna 2015. godine, u hotelu Splendid u Bečićima.

Tema ovogodišnjeg skupa je ,,Finansijska budućnost regiona“, u okviru koje će se učesnici osvrnuti na sve bitne parametre ekonomskog i fiskalnog rasta i razvoja.

Učešće na Samitu, koji predstavlja najveći godišnji regionalni finansijski i monetarni skup, kao i prethodne godine, potvrdio je veliki broj ministara finansija, guvernera i direktora poreskih uprava regiona i njihovih zamjenika.

Ministar finansija Crne Gore dr Radoje Žugić učestvovaće na Panelu ministara finansija "Finansijska konsolidacija u uslovima recesije ili sporog privrednog oporavka" koji počinje u 9:30 sati, a guverner CBCG Milojica Dakić učesnik je Panela guvernera "Ključni izazovi za finansijsku stabilnost i monetarnu politiku u 2015. godini, čiji je početak zakazan za 14.00 sati. Za subotu, 13. juna u 10 sati planiran je panel direktora poreskih uprava regiona na temu "Reforma poreske uprave i borba protiv sive ekonomije", koji će otvoriti dr Milan Lakićević, direktor Poreske uprave Crne Gore.

Ministarstvo finansija/Biro za odnose sa javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?