Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar Žugić sa predstavnicima kompanije Azmont Investments: Posvećenost izgradnji luksuznog kompleksa Portonovi

Objavljeno: 12.06.2015. 19:13 Autor: Ministarstvo finansija/Biro za odnose sa javnošću
Ministar finansija dr Radoje Žugić sastao se sa predstavnicima kompanije Azmont Investments, na čelu sa predsjednikom kompanije Ahmetom Erentokom.

U razgovoru je potvrđena povećenost kompanije Azmont Investments da, u saradnji sa Vladom, nastavi sa uspješnim radovima na realizaciji luksuznog odmarališta Portonovi nadomak Herceg Novog, koji će biti prvo "One&Only" ljetovalište u Evropi, i time pozicionirati Crnu Goru na mjesto jedne od destinacija sa najatraktivijim turističkim sadržajem. 

Pohvalivši podsticajne mjere koje Vlada kontinuirano sprovodi u svim prioritetnim sektorima razvoja, gospodin Erentok je upoznao ministra Žugića sa aktuelnim stanjem na lokaciji, i izrazio uvjerenje da će se zajedničkim naporima aktivnosti na projektu odvijati shodno predviđenoj dinamici. Gospodin Erentok je, takođe, iskazao otvorenost ka širenju segmenata njihove djelatnosti u našoj zemlji, što će i biti predmet razgovora u budućim interakcijama.

Ministar Žugić je naglasio da će uspješna realizacija ovog kapitalnog projekta sasvim sigurno dodatno valorizovati jedan važan resurs u Crnoj Gori i doprinijeti privlačenju novih kredibilnih investitora. Vodeći podsticajnu poresku politiku i obezbjeđujući predvidljivost biznis ambijenta, Crna Gora je, kako je naglasio Žugić, na dobrom putu da u što kraćem roku osnaži ekonomski rast i dodatno podstakne konkurentnost privrede.

Ističući da je partnerska saradnja na zavidnom nivou, te da se njeni temelji zasnivaju na viskom stepenu povjerenja, transparentosti i efikasnosti, dogovoreno je inteziviranje rada na realizaciji zajednički zacrtanih ciljeva.

Ministarstvo finansija/Biro za odnose sa javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?