Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar Gvozdenović učestvuje u promotivnoj šetnji „Pješačenje sa ambasadorima“

Javno preduzeće za nacionalne parkove Crne Gore organizuje u subotu 13. juna 2015. godine u Nacionalnom parku Biogradska gora promotivni događaj „Pješačenje s ambasadorima“.

Cilj promotivog događaja je da se predstavnici diplomatskog kora u Crnoj Gori upoznaju sa prirodnim vrijednostima NP Biogradska gora i aktivnostima Ministarstva održivog razvoja i turizma i JP Nacionalni parkovi Crne Gore, te da se u neposrednoj komunikaciji razmjene ideje i informacije o zaštiti, razvoju i unapređivanju zaštićenih područja.

Ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović sastaće se sa predstavnicima diplomatskog kora i menadžmentom JP NPCG, nakon čega će na platou kod Biogradskog jezera u 12.00 sati, izjave dati ministar Gvozdenović, direktor JP NPCG Zoran Mrdak i ambasadori.

Događaju će prisustvovati brojni ambasadori stranih zemalja u Crnoj Gori, izmađu ostalih ambasadori SAD, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Austrije, Njemačke, Bugarske, Albanije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, kao i predstavnici delegacije Evropske unije i UNDP.

Prevoz za predstavnike medija obezbjeđen je autobusom. Polazak je u 09.00 sati, sa Trga Vojvode Bećir-bega Osmanagića 16, kod Sahat kule. Povratak za Podgoricu je predviđen u 13:00 sati.

Ministarstvo održivog razvoja i turizma / Biro za odnose s javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?