Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Potpisivanje Memoranduma o razumijevanju između Vlade Crne Gore i kompanije Microsoft

Memorandum o razumijevanju između Vlade Crne Gore i kompanije Microsoft i Okvirni sporazum o isporuci Microsoft licenci za državne organe i organe državne uprave za period od tri godine biće potpisan u ponedjeljak, 15. juna 2015. godine u Vili “Gorica". 

Potpisivanju će prisustvovati potpredsjednik Vlade i ministar za informaciono društvo i telekomunikacije prof.dr Vujica Lazović, ambasadorka SAD u Crnoj Gori Margaret En Uehara, regionalni direktor Micrsoft-a Željko Vujinović, direktor kancelarije Microsofta u Crnoj Gori Oliver Obradović i direktor ComTrade Distribution doo Sveto Batljan

Potpisivanje Memoranduma i Okvirnog sporazuma zakazano je za 16.00 sati. 

Novinari i snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju treba od Biroa za odnose s javnošću da pravovremeno zatraže izdavanje dnevne akreditacije i to slanjem dopisa na memorandumu medija potpisanom od strane odgovornog lica na adresu elektronske pošte: biro@gov.me.

Kabinet potpredsjednika Vlade / Biro za odnose s javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?