Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministarka Vlahović na međunarodnoj konferenciji o istraživanjima i inovacijama u oblasti hrane

Objavljeno: 23.06.2015. 23:11 Autor: Ministarstvo nauke / Biro za odnose s javnošću
Ministarka nauke prof. dr Sanja Vlahović učestvovaće u srijedu, 24. juna 2015. godine, na međunarodnoj konferenciji o istraživanjima i inovacijama u oblasti hrane, koja se održava u Udinama pod nazivom “Hrana za istraživanje i inovacije”. 

Učešće ministarke Vlahović planirano je u okviru prve institucionalne sesije pod nazivom “Koordinacija i integracija regionalnih, nacionalnih i evropskih inicijativa: Razvoj zajedničkih strategija kroz komparaciju znanja i razvojnog sistema“, nakon čega će ministarka Vlahovic imati i niz bilateralnih susreta.

Među govornicima na Konferenciji naći će se predstavnici italijanske državne vlasti, ministri iz zemalja Jugoistočne Europe, predstavnici Evropske komisije, svjetski poznati naučnici iz ove oblasti istraživanja, kao i predstavnici velikih kompanija za proizvodnju vina i kafe iz Italije, Evrope i SAD.

Ministarstvo nauke / Biro za odnose s javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?