Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Potpredsjednik Lukšić razgovaraće sa ministrom vanjskih poslova Grčke Nikolaosom Kotziasom

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić primiće u petak, 26. juna 2015. godine ministra vanjskih poslova Republike Grčke Nikolaosa Kotziasa, koji će boraviti u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori.

Razgovori će biti održani u Vili „Gorica“ u 11.15 sati. U 12.00 sati ministri Lukšić i Kotzias potpisaće Sporazum o saradnji u oblasti nauke i obrazovanja, nakon čega će dati izjave za medije.

Biro za odnose s javnošću obezbijediće video i foto materijal sa početka razgovora, koji će biti dostupan na serveru Vlade Crne Gore.

Za praćenje izjava novinari i snimatelji moraju imati godišnje akreditacije uz lični identifikacioni dokument. Novinari i snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju treba od Biroa za odnose s javnošću da pravovremeno zatraže izdavanje dnevne akreditacije i to slanjem dopisa na memorandumu medija potpisanom od strane odgovornog lica na adresu elektronske pošte biro@gov.me ili telefaksom na broj +382 20 482 938.

Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija / Biro za odnose s javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?