Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Posjeta ministra Branimira Gvozdenovića opštini Bar

Ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović posjetiće u ponedjeljak, 29. juna opštinu Bar, gdje će sa predsjednikom Opštine i predstavnicima turističke privrede razgovarati o preduzetim aktivnostima u cilju kvalitetnijeg odvijanja turističke sezone u tom gradu.

Ministar Gvozdenović će posjetu otpočeti u 11.00 sati, obilaskom mosta na rijeci Crmnici u Virpazaru, koji povezuje regionalni put Virpazar - Ostros - Vladimir - Ulcinj i lokalni put Virpazar - Sutorman - Bar, na kojem su u toku pripremne aktivnosti na rekonstrukciji. 

U nastavku posjete, ministar Gvozdenović će imati sastanak sa predsjednikom opštine Bar Zoranom Srzentićem, sa kojim će razgovarati o ključnim temama za razvoj grada. Sastanak će se održati u sali Opštine Bar u 12.15 sati. Nakon sastanka (u 13:15), ministar Gvozdenović i gospodin Srzentić će dati izjave za medije.

Kamermani i fotografi mogu da snime kadrove sa početka sastanaka, nakon čega će uslijediti radni dio sastanka koji će biti zatvoren za medije.

Tokom posjete Baru, Gvozdenović će imati sastanke sa Koordinacionim timom za praćenje turističke sezone i zakupcima plaža, hotelijerima i vlasnicima ugostiteljskih objekata u Baru, a obići će i novi kružni tok u Sutomoru.

Ministarstvo održivog razvoja i turizma / Biro za odnose s javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?