Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Upravni odbor i Skupština donatora Regionalnog stambenog programa održaće sjednice u Podgorici

Sjednica Upravnog odbora Fonda Regionalnog stambenog programa, koju organizuje Razvojna banka Savjeta Evrope, biće održana u ponedjeljak 29. juna 2015. godine u Podgorici.

Sjednicu će otvoriti potpredsjednik Vlade Crne Gore Vujica Lazović, i biće održana u staroj zgradi Vlade (ulica Jovana Tomaševića broj 2), sa početkom u 16:00 sati. 

Nakon sjednice Upravnog odbora (u 18:30) održaže se konferencija za medije u staroj zgradi Vlade.

Narednog dana (utorak, 30. juna), u staroj zgradi Vlade biće održana Skupština donatora Regionalnog stambenog programa. Na Skupštini donatora, pored predstavnika vlada Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije, učestvovaće i guverner i viceguverner Razvojne banke Savjeta Evrope Rolf Vencel (Wenzel) i Mikolaj Dovgeljevič (Dowgielewicz), šef jedinice Zapadnog Balkana za regionalnu saradnju i programe proširenja Morten Jung i ambasadori partnerskih zemalja.

Delegacija visokih zvaničnika Evropske komisije, UNHCR-a, OEBS-a, Sjedinjenih Američkih Država, predstavnici Skupštine donatora, ambasadori, predstavnici vlada partnerskih država i Vlade Crne Gore i predstavnici medija obići će 30. juna u 14:00 sati gradilište Regionalnog stambenog programa u Nikšiću (Humci), gdje će nakon obilaska dati izjave za medije.

Delegacija će u 13:30 sati obići i porodicu Videkanić (Ul. Bistrička 12/19, Dragova luka, Nikšić), koji su potencijalni korisnici stambenih jedninica u Nikšiću.


Ministarstvo rada i socijalnog staranja / Biro za odnose s javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?