Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Obilježavanje Dana unutrašnjih poslova

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore obilježiće sjutra 2.oktobra 2015.godine, Dan unutrašnjih poslova.

Tim povodom ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević i direktor Uprave policije Slavko Stojanović sastaće se sa predsjednikom Vlade Crne Gore Milom Đukanovićem.

U 12:00 sati predviđeno je otvaranje prostorija Operativno-komunikacionog centra 112 (Ulica Jovana Tomaševića bb, zgrada „Limenka“).

Nakon svečanog otvaranja (u 13:00 sati) goste i novinarske ekipe pozivamo na otvaranje izložbe „Iz zbirke oružja crnogorske policije“ (Zgrada MUP-a, Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 22, prvi sprat).

Ministar Konjević i direktor Stojanović će se sastati i sa delegacijom penzionisanih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon čega će se najboljim službenicima dodijeliti nagrade i priznanja za rad. ( Svečana sala MUP-a, od 14:00 – 17:00 sati).

Svim prisutnim gostima, službenicima i novinarima biće uručen časopis „Dokument“ koji sadrži pregled rada i aktivnosti Ministarstva i policije.

Povodom Dana unutrašnjih poslova pripremljen je i kratki film - Retrospektiva rada MUP-a i UP u prethodnih godinu dana, koji će biti prikazan na RTCG večeras u 19:15 i na TV Vijesti u subotu u 20:00 sati.


Ministarstvo unutrašnjih poslova / Služba za odnose s javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?