Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Potpredsjednik Lazović uputio čestitku Pošti Crne Gore povodom Svjetskog dana pošte

Potpredsjednik Vlade i ministar za informaciono društvo i telekomunikacije, prof. dr Vujica Lazović uputio je čestitku Pošti Crne Gore povodom obilježavanja Svjetskog dana pošte.

„Svojom djelatnošću jačate temelje komunikacije, a korisnicima omogućavate kvalitetnu povezanost, u kojem god dijelu svijeta se nalazili. Ono čime se nesumnjivo možete pohvaliti su bogatim iskustvom u oblasti poštanske i internet tehnologije, a složićete se da je pouzdanost i kvalitet u vašem poslu od primarne važnosti. U tom dijelu bilježite napredak i uspijevate da održite dobru poziciju za koju ste se izborili na tržištu telekomunikacija.

Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije sa posebnom pažnjom prati stanje i funkcionisanje poštanskog sistema i predlaže mjere za njegov dalji razvoj i izgradnju i opšte uslove za obavljanje poštanskih usluga i rješenja o ispunjenosti tih uslova” - navedeno je u čestitki potpredsjednika Vlade Vujice Lazovića.

Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije / Služba za odnose s javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?