Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar Konjević boraviće u dvodnevnoj posjeti Briselu

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević otputovao je u dvodnevnu posjetu Briselu, tokom koje će se sastati sa predstavnicima EU i NATO. 

Prvog dana posjete, ministar Konjević će se sastati sa generalnom direktorkom Generalnog direktorata za pravdu i unutrašnje poslove Savjeta EU Kristinom Rožer, kao i sa pomoćnikom generalnog sekretara NATO za savremene bezbjednosne izazove Sorinom Dukaruom i pomoćnikom generalnog sekretara NATO za politička pitanja i bezbjednosnu politiku Trasivulosom Terijem Stamatopulosom

Drugog dana posjete, ministar Konjević će se sastati sa šefom Jedinice za Crnu Goru u Generalnom direktoratu za susjedsku politiku i pregovore o proširenju Evropske komisije Dirkom Langeom, generalnim direktorom Generalnog direktorata za vanjske polove, proširenje i civilnu zaštitu Savjeta EU Leonardom Skiavom i sa evropskim komesarom za susjedstvo i pregovore o proširenju Johanesom Hanom

Nakon sastanaka biće objavljena saopštenja za javnost, a obezbijeđen je foto i video materijal koji će biti poslat medijima.

Ministarstvo unutrašnjih poslova / Služba za odnose s javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?