Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Potpredsjednik Lazović otvoriće svečanost povodom Dana sigurnog interneta

Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije i Ministarstvo prosvjete obilježiće u utorak 9. februara 2016. godine Dan sigurnog interneta, svečanošću koja će se održati u hotelu Podgorica u 10.00 sati.

Skup će otvoriti potpredsjednik Vlade i ministar za informaciono društvo i telekomunikacije prof. dr Vujica Lazović. Pozdravnu riječ imaće i ministar prosvjete Predrag Bošković, izvršna direktorica Telenora Crna Gora Sandra Štajner, izvršni direktor Mtel-a Vladimir Lučić, zamjenik izvršnog direktora Crnogorskog Telekoma Vladimir Beratović i članica Volonterskog kluba Gimnazije „Slobodan Škerović“ Andrea Mićanović.

Dan sigurnog interneta biće obilježen prezentacijom CIRT tima Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije, dodjelom ECDL sertifikata nastavnicima koji su položili IT bezbjednost i predstavom za djecu o sigurnom internetu.

Dan sigurnog interneta, pod sloganom „Dajmo svoj doprinos za bolji internet“, obilježava se širom svijeta u organizaciji Evropske mreže nacionalnih centara za siguran internet (INSAFE). Cilj ove međunarodne akcije je promocija bezbjednog i odgovornog korišćenja interneta i savremenih tehnologija, sa posebnim fokusom na djecu i mlade širom svijeta.


Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije / Služba za odnose s javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?