Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Potpredsjednik Lazović na Mobile World Congressu u Barseloni

Potpredsjednik Vlade i ministar za informaciono društvo i telekomunikacije, prof. dr Vujica Lazović, prisustvovaće Ministarskom programu "Connecting everyone and everything to a better future", koji će od 22. do 25. februara biti održan u Barseloni.

Ministarski program kao dio godišnjeg Mobile World Congressa organizuje se uz podršku Asocijacije mobilnih operatera i povezanih kompanija (GSMA), a njegov cilj je da na jednom mjestu okupi predstavnike vlada i regulatora, kako bi kroz debate o ključnim pitanjima mobilne industrije proširili znanja i doprinijeli kreiranju infrastrukture za razvoj inovacija.

Tema Ministarskog programa 2016, "Connecting everyone and everything to a better future", naglašava ključnu ulogu koju mobilna tehnologija ima u povezivanju ljudi, transformišući društvo tako što omogućava ubrzani društveni i ekonomski napredak.

Mobile World Congress je jedan od najvećih i najprestižnijih događaja globalne mobilne industrije.

Kongres će biti i prilika za niz bilateralnih susreta sa menadžmentom poznatih svjetskih kompanija i kolegama iz zemalja učesnica.

Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije / Služba za odnose s javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?