Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Potpredsjednik Lukšić na sastanku Nadzornog komiteta za praćenje implementacije Integrisanog programa saradnje Crne Gore i Ujedinjenih nacija za period 2010-2016

Objavljeno: 24.03.2016. 21:23 Autor: MVPEI
Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić učestvovaće u petak, 25. marta, na devetom sastanku Nadzornog komiteta za praćenje implementacije Integrisanog programa saradnje Crne Gore i Ujedinjenih nacija za period 2010-2016. Osim potpredsjednika Lukšića, na sastanku će učestvovati i Fiona Mekluni, stalna koordinatorka Sistema Ujedinjenih nacija u Crnoj Gori.

Na dnevnom redu biće glavni rezultati Integisanog programa u 2015. godini i usvajanje plana rada UN za 2016. godinu, kao i svečano potpisivanje novog petogodišnjeg plana saradnje Crne Gore i Sistema UN u zemlji za period 2017-2021. Nadzorni komitet čine članovi Tima Ujedinjenih nacija u Crnoj Gori i predstavnici osam ministarstava Vlade Crne Gore.

Sastanak će se održati u zgradi Vlade Crne Gore u sali na IV spratu sa početkom u 10.30 sati.

Fotografi moraju imati godišnje akreditacije uz lični identifikacioni dokument. Fotografi koji nemaju godišnje akreditacije treba od Vladine Službe za odnose s javnošću da pravovremeno zatraže izdavanje dnevne akreditacije.

Nakon sastanka biće objavljeno saopštenje za javnost.


MINISTARSVO VANJSKIH POSLOVA
I EVROPSKIH INTEGRACIJA
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?