Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Konferencija „Investicioni podsticaji u Crnoj Gori”

Sekretarijat za razvojne projekte u saradnji sa kancelarijom UNDP u Crnoj Gori, organizuje u petak, 08. aprila 2016. godine u Budvi, konferenciju pod naslovom ,,Investicioni podsticaji u Crnoj Gori”.

U uvodnom dijelu konferencije obratiće se predsjednik Opštine Budva Srđa Popović, ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović, v.d. sekretara Sekretarijata za razvojne projekte Biserka Dragićević, predsjednik Odbora direktora Investiciono razvojnog fonda Zoran Vukčević i predsjednik Crnogorskog turističkog udruženja Žarko Radulović.

Konferencija ima za cilj da se investitori koji realizuju ili namjeravaju da realizuju investicije u oblasti turizma i ugostiteljstva upoznaju sa investicionim ambijentom u Crnoj Gori, kao i podsticajnim mjerama koje je Vlada Crne Gore predvidjela Uredbom o podsticanju direktnih investicija. Takođe, na konferenciji će biti riječi i o programima podrške Investiciono razvojnog fonda za razvoj ugostiteljstva i turizma i trendovima razvoja hotelijerstva u Crnoj Gori. 

Konferencija će biti održana u hotelu ,,Splendid”, sa početkom u 11.00 sati.

Zainteresovani mediji mogu snimiti uvodna obraćanja, a dolazak novinarskih ekipa predviđen je najkasnije do 10:50 sati.


Ministarstvo održivog razvoja i turizma / Služba za odnose s javnošću


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?