Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Potpredsjednik Vlade Petar Ivanović svečano otvorio vodovod Velje Brdo

Objavljeno: 09.10.2016. 17:30 Autor: Služba za odnose sa javnošću

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

Potpredsjednik Vlade Crne Gore prof. dr Petar Ivanović svečano je otvorio vodovod Velje Brdo sa kojeg će se uredno i kvalitetno snabdijevati domaćinstava sa tog područja podgoričke opštine.

U ime okupljenih mještana potpredsjedniku Vlade se zahvalio Dragan Dragićević koji je kazao da će stanovnici Veljeg Brda i sela Grbe od sada piti čistu i kvalitetnu vodu sa Mareze, a čime će kvalitet njihovog života biti na mnogo većem nivou. Instalisani kapacitet vodovodnog sistema dovoljan je za uredno snabdijevanje oko 600 domaćinstava. Dragićević koji je tim povodom održao zdravicu u ime mještana istakao je da se projekat ne bi završavao tako brzo da nije bilo zalaganja potpredsjednika Ivanovića, a priznanje je odao i pomoćniku za vodoprivredu u resornom Ministarstvu Velizaru Vojinoviću, kao i odgovornima u Opštini Podgorica.

Ivanović je čestitao mještanima na doprinosu i zalaganju da se vodovod završi. „Današnje otvaranje vodovoda smatram veliki uspjehom, jer u posljednjim sedmicama i mjesecima, izgleda da je nekima mnogo važnije pričati, nego raditi. Zato svaki konkretan rezultat pokazuje ko smo. Uradili smo dosta u ovoj godini, ali ne treba da stanemo. Mora da se radi dalje. Ovaj posao ćemo završiti kada sva domaćinstva na području opštine Podgovorica budu imala vodu. Za tako nešto već smo obezbijedili sredstva iz Međunarodnog fonda za razvoj poljoprivrede(IFAD). Potpuno sam siguran da ćemo do karaja 2020. godine, odnosno do kraja mandata naredne Vlade riješiti pitanje vodosnabdijevanja na prostoru i opštine Podgorica i cijele Crne Gore“, kazao je potpredsjednik Ivanović.

Video: Potpredsjednik Ivanović na otvaranju vodovoda Velje Brdo - kadrovi

Video: Izjava mještanina Dragana Dragićevića povodom otvaranja vodovoda Velje Brdo

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?