Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Okrugli sto na temu „Ekonomija i bezbjednost - NATO kod, kako aplicirati“

Objavljeno: 10.03.2017. 19:23 Autor: Komunikacioni tim Savjeta za članstvo u NATO
Komunikacioni tim Savjeta za članstvo u NATO Vlade Crne Gore i Privredna komora Crne Gore u ponedeljak 13. marta, sa početkom u 11.00 časova u prostorijama PKCG organizuju Okrugli sto na temu „Ekonomija i bezbjednost - NATO kod, kako aplicirati“.

Skup će otvoriti ministar odbrane Predrag Bošković, a učesnicima će se obratiti potpredsjednik Privredne komore Crne Gore Ivan Saveljić i Nacionalni koordinator za NATO Dragan Pejanović.

U cilju što boljeg informisanja privrednika o mogućnostima koje nudi NATO Kod i postupku za njegovo dobijanje, kao i o iskustvima, govoriće predstavnici Ministarstva odbrane i privrednici koji posjeduju NATO Kod.

Okrugli sto na temu „Ekonomija i bezbjednost - NATO kod, kako aplicirati“ predstavlja nastavak dinamične saradnje Komunikacionog tima Savjeta za članstvo u NATO sa poslovnom zajednicom, u cilju unapređenja dijaloga i pripreme crnogorskih privrednika za mogućnosti koje nudi članstvo u Sjevernoatlantskom savezu. 

Uvodni dio skupa biće otvoren za medije.

Agendu možete preuzeti ovdje.

Komunikacioni tim Savjeta za članstvo u NATO
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?