Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

NAJAVA: Ministar sporta Nikola Janović sjutra u radnoj posjeti opštini Pljevlja

Objavljeno: 11.04.2017. 21:02 Autor: MINISTARSTVO SPORTA
Imajući u vidu značaj školskog sporta, čijoj se afirmaciji i razvoju Ministarstvo sporta posvetilo od samog osnivanja kao jednom od ključnih prioriteta, ministar Nikola Janović boraviće sjutra, 12. aprila 2017. u radnoj posjeti opštini Pljevlja. 

Kakve su mogućnosti da putem redovne nastave fizičkog vaspitanja ali i vannastavnih aktivnosti djeca steknu osnovna umijeća, prije svega u bazičnim sportovima, stanje sportske infrastrukture u Pljevljima, saradnja  Ministarstva sporta sa lokalnom zajednicom, osnovnim i srednjim školama- samo su neke od tema o kojima će ministar Janović razgovarati sa predsjednikom opštine Pljevlja Mirkom Đačićem, direktorima, nastavnicima i učenicima Osnovne škole „Ristan Pavlović i Srednje stručne škole. 

Ministar Janović će posjetiti i tamošnji Omladinski klub gdje će sa mladima razgovarati o njihovim potrebama, razvoju omladinske politike i unapređivanju položaja mladih u Pljevljima. 

Izjave za medije planirane su u fiskulturnoj sali O.Š „Ristan Pavlović“ u 12.30h. Služba za odnose sa javnošću Vlade Crne Gore obezbijediće fotografije i video snimke posjete.

MINISTARSTVO SPORTA 
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?