Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Svečanom akademijom na Cetinju obilježen Dan unutrašnjih poslova

Objavljeno: 02.10.2017. 22:59 Autor: MUP, Biro za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Danas je na svečanoj akademiji na Cetinju, u Vladinom domu obilježen 2. oktobar - Dan unutrašnjih poslova.

VIDEO: Svečana akademija povodom Dana unutrašnjih poslova - KADROVI

Prigodnoj svečanosti prisustvovali su visoki predstavnici zakonodavne, izvršne i sudske vlasti, kao i gosti iz okruženja.

Prisutnima su se obratili ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić i direktor Uprave policije Slavko Stojanović.

Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava policije u prethodnom periodu uspjeli su da odgovore na brojne izazove koji proizilaze iz složene uloge njihovog rada, rekao je ministar Nuhodžić. On je podsjetio da je ovogodišnja proslava značajna i kao prva proslava ovog datuma u Crnoj Gori kao članici NATO alijanse, najznačajnijeg faktora bezbjednosti na svijetu. U nastavku, on je dodao da je MUP čvrsto posvećen ispunjavanju svih zakonskih obaveza i poboljšanju postojećih struktura, te izrazio uvjerenje da će rezultati u borbi protiv svih vidova kriminala biti vidljiviji i efikasniji.
Zadovoljstvo postignutim rezultatima rada izrazio je i direktor Uprave policije Slavko Stojanović, napominjući da biti policajac u današnjem vremenu nije lako, ali da je njihova profesija časna i odgovorna jer prije svega služe građanima. Istakao je da kompleksnost bezbjednosnih parametara obavezuje da sistem kojem pripadamo nastavimo da razvijamo jer je ulaganje u policiju ulaganje u sigurnu budućnost crnogorskih građana.

VIDEO: ministar Mevludin Nuhodzić - OBRAĆANJE na svečanoj akademiji povodom Dana unutrašnjih poslova

VIDEO: direktor UP Slavko Stojanović - OBRAĆANJE na svečanoj akademiji povodom Dana unutrašnjih poslova

Govore ministra Nuhodžića i direktora Stojanovića možete preuzeti ovdje:

Govor ministra unutrašnjih poslova

Govor direktora UP

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?