Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Policija rasvijetlila ubistvo Kruščića i ranjavanje Olivere Lakić

Uprava policije je danas, zajedno sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, u prostorijama Uprave policije, sa početkom u 12 časova, održala pres konferenciju povodom rasvjetljavanja ubistva Miodraga Krušića izvršenog 21. maja 2018. godine u Podgorici i ranjavanja Olivere Lakić izvršenog 08. maja 2018. godine u Podgorici. Za izvršenje ovih krivičnih djela ukupno je osumnjičeno devet lica, od kojih su dva danas lišena slobode u Crnoj Gori dok se šest nalazi u ZIKS-u i jedno je lice lišeno slobode na Kosovu.

Na pres konferenciji govorili su pomoćnik direktora Uprave policije za Sektor kriminalističke policije Enis Baković, rukovodilac Višeg državnog tužilaštva u Podgorici Vesna Jovićević i načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Milovan Pavićević. Pres konferenciji prisustvovali su i državni tužioci u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici Miloš Šoškić, Maja Jovanović, Tatjana Begović i Suzana Milić

VIDEO / Izlaganje načelnika CB Podgorica Milovana Pavićevića na pres konferenciji možete pogledati OVDJE

VIDEO / Izlaganje pomoćnika direktora UP za SKP Enisa Bakovića na pres konferenciji možete pogledati OVDJE

VIDEO / Izlaganje rukovodioca Višeg državnog tužilastva Vesne Jovićević na pres konferenciji možete pogledati OVDJE

VIDEO / Pitanja i odgovore novinara možete pogledati OVDJE

Video - FOTO - pronađeni i oduzeti predmeti možete pogledati OVDJE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?