Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Policija u Beranama rasvijetlila podmetanje požara u kojem je izgorjela trafika u vlasništvu I.T.

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Berane i Sektora kiminalističke policije su u kratkom roku rasvijetlili podmetanje požara na objektu – trafici u vlasništvu I.T. iz Berana i tom prilikom lišili slobode A.S. zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Naime, nakon što je 28. marta oko 02,00 časa u Beranama od posljedica požara oštećena imovina u vlasništvu I.T. policijski službenici CB Berane su preuzeli sve neophodne mjere i radnje kako bi se identifikovao počinilac ovog djela.

Tokom kriminalističke obrade privedno je i saslušano više lica.

Preduzimajući navedene aktivnosti službenici CB Berane i službenici SKP-a su došli do sumnje da je požar podmetnuo A.S. On je lišen slobode i biće priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Policija će i dalje preduzimati preventivne mjere i radnje na zaštiti I.T, njegove porodice i imovine.


VIDEO / Izjavu načelnika Centra bezbjednosti Berane Miodraga Božovića možete pogledati OVDJE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?