Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministarka Pribilović na završnoj konferenciji ,,Ujedinjeni možemo više, glas studentima, podrška radnicima!’’

Objavljeno: 17.12.2019. 18:06 Autor: mju

Ministarka javne uprave, Suzana Pribilović, učestvovaće na završnoj konferenciji projekta ,,Ujedinjeni možemo više, glas studentima, podrška radnicima!'' NVO ,,Mladi Romi'' u srijedu, 18. decembra u hotelu ,,Verde'' sa početkom u 10 časova.

U uvodnom dijelu, pored ministarke Pribilović, govoriće i Samir Jaha, izvršni direkotr NVO ,,Mladi Romi'',  Mladenka Tešić, menadžerka programa za ljudska prava i demokratizaciju u Delegaciji Evropske unije u Crnoj Gori, Srđa Keković, generalni sekretar Unije slobodnih sindikata Crne Gore.

Nakon uvodnih izlaganja, biće organizovana dva panela, na teme: ,,Sindikalno organizovanje i udruživanje radnika u komunalnoj djelatnosti'' i Javni aktivizam Roma u Crnoj Gori''.

Cilj konferencije je da se javnosti predstave ciljevi i realizovane aktivnosti projekta, koje su prvenstveno bile usmjerene na političku, društvenu, radnu integraciju i sindikalno udruživanje Roma i Egipćana u Crnoj Gore, a događaj će okupiti predstavnike državnih organa, civilnog sektora, međunarodnih organizacija i medija.

Projekat finansira Evropska unija kroz Evropski instrument za demokratiju i ljudska prava, a kofinansira Ministarstvo javne uprave

 

MINISTARSTVO JAVNE UPRAVE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?