Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković odao priznanje za organizaciju posjete potpredsjednika Pensa i Samita A5

Objavljeno: 02.08.2017. 23:11 Autor: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore
Posjeta potpredsjednika Sjedinjenih Američkih Država Majka Pensa i održavanje Samita Jadranske povelje, u čijem su radu učestvovali predsjednici vlada i država sedam zemalja regiona, predstavlja do sada najvažniji međunarodni događaj u našoj državi.

Nivo na kojem je ostvarena posjeta najvišeg zvaničnika SAD, i format Samita Jadranske povelje, predstavljali su veoma zahtjevan posao u pogledu organizacionih, bezbjednosnih i protokolarnih zadataka crnogorske administracije.

Po završetku Samita, gosti su istakli nepodijeljenu zahvalnost za visok nivo posvećenosti, gostoprimstva i odgovornosti Crne Gore kao zemlje domaćina.

Tim povodom premijer Duško Marković odao je priznanje službama bezbjednosti, protokolu, državnoj administraciji, predstavnicima medija i svima drugima koji su uzeli učešća u organizaciji ova dva jedinstvena događaja.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?