Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ugovoreno uređenje spomen parka Knjaževac u Andrijevici

Objavljeno: 16.02.2020. 15:30 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Vlada Crne Gore izdvojiće više od 343 hiljade eura za uređenje kompleksa spomen parka Knjaževac u opštini Andrijevica, na osnovu ugovora koji su danas potpisali Uprava javnih radova i preduzeće “Hipering” iz Podgorice.

Izvođač se obavezao da radove završi u roku od 60 dana od uvođenja u posao, a uređenje parka počeće nakon što dozvole vremenski uslovi.

Projektom je, između ostalog, predviđeno čišćenje postojećeg spomen obilježja, uklanjanje stare i montaža nove ograde, ugradnja prirodnog kamena i postavljanje rasvjete.

Spomen park će dobiti i nove sadržaje, koji su namijenjeni najmlađima. Na oko 400 metara kvadratnih planirano je moderno igralište, sa posebnom gumenom podlogom i kompletnim mobilijarom, koji čine tobogani, platforme i mreže za penjanje, tuneli za provlačenje, klackalice, ljuljaška, vrteška i drugi elementi za zabavu i igru. 

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?