Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković u Ulcinju: Ni jedno gradilište ne smije biti zatvoreno, razvoj je najbolji odgovor na krizu izazvanu pandemijom koronavirusa

Objavljeno: 10.08.2020. 20:11 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković poručio je iz Ulcinja da razvoj i kapitalne investicije ne smiju stati jer je to najbolji odgovor na krizu izazvanu pandemijom koronavirusa.

„Razvoj i kapitalne investicije moraju biti u našem fokusu. One ne mogu u vrijeme pandemije imati raniju dinamiku, ali se gradilišta ne smiju zatvarati. Razvoj je najbolji odgovor na našu krizu“ – rekao je Premijer na sastanku sa rukovodstvom opštine Ulcinj.

Premijer je rekao da niko u svijetu ne zna koliko će trajati problemi koje je izazvala pandemija koronavirusa i da je riječ o jednoj od najvećih ekonomskih kriza od kad je svijeta. „Mi nijesmo poklekli nego pokušavamo da sačuvamo ne samo ekonomsku supstancu nego i standard i uslove za život i rad. Ne zaustavljamo ni jednu investiciju i stalno razmišljamo o daljem razvoju“ – kazao je predsjednik Marković.

Predsjednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić se zahvalio Premijeru na pomoći Vlade toj opštini rekavši da nikada nije nazvao ministra finansija, a da nije dobio pozitivan odgovor i pomoć.

„Ulcinj je nacionalni resurs, a takav razvojni status zadržao je pored ostalog zahvaljujući podršci Vlade i premijera Markovića lično“ – kazao je predsjednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić.

Sastanku su prisustvovali ministar finansija Darko Radunović, predsjednik Skupštine opštine Iljir Čapuni i potpredsjednca Opštine Hatidža Đoni.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?