Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodni saziv Vlade Crne Gore.
Arhiva

Oglas za provjeru znanja kandidata za stečajnog upravnika

Objavljeno: 2012-02-15 20:28:15 Autor: Dušan Polović
Na osnovu člana 4 Pravilnika o sticanju uslova za izdavanje odobrenja za imenovanje stečajnih upravnika (»Službeni list RCG« broj 35/02,13/2003 i 66/2006) Ministarstvo pravde


O g l a š a v a

Provjeru znanja kandidata za stečajnog upravnika

Na oglas za provjeru znanja za stečajnog upravnika mogu se prijaviti kandidati koji ispunjavaju uslove iz člana 25 Zakona o stečaju(Službeni list Crne Gore br.1/2011) i člana 2 Pravilnika o sticanju uslova za izdavanje odobrenja za imenovanje stečajnih upravnika (»Službeni list RCG« br.35/02, 13/2003 i 66/2006).
Uz zahtjev se prilaže:
-uvjerenje o državljanstvu Crne Gore
-uvjerenje ili diploma o završenoj školskoj spremi
-potvrda o radnom iskustvu u trajanju od najmanje tri godine sa naznačenjem poslova
Kandidati koji su oslobođeni od provjere znanja iz oblasti opštih osnova i privredne oblasti dužni su priložiti dokaz o položenom pravosudnom ispitu,odnosno stručnom ispitu za rad u državnim organima.
Kandidati koji su oslobođeni od provjere znanja iz oblasti računovodstva,revizije i međunarodnih računovodstvenih standarda dužni su priložiti dokaz o položenom ispitu za revizora, odnosno ovlašćenog računovođe.
Zahtjevi se podnose Ministarstvu pravde Crne Gore, ul.Vuka Karadžića broj 3 Podgorica u roku od 15 dana od dana oglašavanja.
Neblagovremni zahtjevi i zahtjevi sa nepotpunom dokumentacijom neće se razmatrati.