Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodni saziv Vlade Crne Gore.
Arhiva

Korigovana lista kandidata za članstvo u Savjetu za razvoj nevladinih organizacija i javni poziv za dostavljanje podrške kandidatima

Objavljeno: 2014-06-13 00:14:45 Autor: IZ KANCELARIJE ZA SARADNJU SA NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA
A - U skladu sa Odlukom o Savjetu za razvoj nevladinih organizacija ("Službeni list CG", broj 21/14) i Javnim poziv nevladinim organizacijama za predlaganje kandidata za članstvo u Savjetu za razvoj nevladinih organizacija, Kancelarija za saradnju sa nevladinim organizacijama, objavila je 10. juna o.g. LISTU KANDIDATA za članstvo u Savjetu, po odgovarajućem području djelovanja iz člana 8 Odluke i nazive nevladinih organizacija koje su ih predložile, koji su predloženi u skladu sa čl. 11 i 12 Odluke, a objavljivanje dostavljenih biografija kandidata odloženo je do pribvaljanja posebnih saglasnosti kadnidata za njihovo objavljivanje u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

U međuvremenu, 11. Juna o.g. gospođa AMRA STRUJIĆ odustala je od kandidature za članstvo u Savjetu, zbog čega je Lista korigovana, tako da Kancelarija objavljuje KORIGOVANU LISTU KANDIDATA sa 21 kandidatkinjom/kandidatom, umjesto prethodnih 22. 

B - Kancelarija, uz Korigovanu listu, ponovo objavljuje i JAVNI POZIV nevladinim organizacijama za dostavljanje podrške kandidatima sa Korigovane liste kandidata za članstvo u Savjetu, uz napomenu da ukoliko je neka NVO poslala podršku kandidatkinji koja je odustala, može podržati nekog drugog kandidata. 

Rok za davanje podrški kandidatima je 25. jun 2014. godine

Korigovana lista kandidata i Javni poziv za dostavljanje podrške kandidatima može preuzeti sa www.gov.me/biblioteka/izvjestaji, obrazac za davanje podrške kandidatu sa www.gov.me/biblioteka/obrasci, a dostavljene biografske podatke, sa čijim objavljivanjem su se predloženi kandidati saglasili, možete preuzeti ovdje.

IZ KANCELARIJE ZA SARADNJU SA 
NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA