Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodni saziv Vlade Crne Gore.
Arhiva

U petak konferencija za medije ministra Janovića o finansiranju projekata za mlade

Objavljeno: 2018-02-22 23:19:18 Autor: Ministarstvo sporta
Ministar sporta Nikola Janović, sa saradnicima, održaće u petak, 23. februara 2018. godine konferenciju za medije na kojoj će predstaviti javnosti Odluku o raspodjeli novca po osnovu “Konkursa za dodjelu sredstava omladinskim organizacijama za finansiranje ili sufinansiranje projekata za mlade u 2018. godini”. Konferencija će se održati u Pres centru Vlade Crne Gore u 11:00 sati.

Raspisujući Konkurs, Ministarstvo sporta najavilo je da će ovogodišnji budžet namijenjen omladinskim organizacijama, biti značajno veći u odnosu na prošlu godinu, s obzirom na to da je unapređivanje položaja mladih jedan od ključnih prioriteta Vlade Crne Gore. Konkurs je bio otvoren od 28. 12 2017. do 26. 01 2018. godine.

Novinari, foto-reporteri i video snimatelji ulaze u zgradu Vlade korišćenjem godišnje akreditacione kartice Vlade Crne Gore za 2018. koja važi uz lični identifikacioni dokument. Novinari i snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju treba da zatraže pravovremeno od Službe za odnose s javnošću izdavanje dnevne akreditacije. Zahtjev potpisan od strane ovlašćenog lica i ovjeren pečatom potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu pr@gov.me.

Konferencija za medije biće emitovana i uživo na YouTube kanalu Vlade Crne Gore.

MINISTARSTVO SPORTA