Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodni saziv Vlade Crne Gore.
Arhiva

Javni poziv nevladinim organizacijama za konsultacije na nacrt Sektorske analize za 2020. za oblast zaštita lica sa invaliditetom od diskriminacije i promociju jednakosti

Objavljeno: 2019-04-12 18:59:47 Autor: PR služba

U skladu sa članom 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija i u vezi člana 32a Zakona o nevladinim organizacijama, Ministarstvo za ljudska i manjinska prava objavljuje  

Javni poziv

zainteresovanim nevladinim organizacijama za konsultacije u cilju sačinjavanja Sektorske analize za utvrđivanje prijedloga prioritetnih oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz državnog budžeta u 2020. godini za oblast zaštita lica sa invaliditetom od diskriminacije i promociju jednakosti.

Sastanak sa predstavnicima/predstavnicama nevladinih organizacija održaće se u sali za sastanke Ministarstva ekonomije, Rimski trg bb, u četvrtak 18. aprila 2019, sa početkom u 10h.  

Prisustvo predstavnika organizacije na konsultativnom sastanku je neophodno potvrditi najkasnije do 16.04.2019.godine na mejl: adresu aleksandra.popovic@mmp.gov.me.

Pored navedenog, predstavnici nevladinih organizacija mogu svoje komentare na nacrt Sektorske analize u oblasti zaštite lica sa invaliditetom od diskriminacije i promocije jednakosti poslati i na mejl adresu: aleksandra.popovic@mmp.gov.me, najkasnije do 27.aprila 2019. godine.

Nacrt sektorske možete preuzeti ovdje:Lica sa invaliditetom nacrt sektorske analize 2020..pdf