Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodni saziv Vlade Crne Gore.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primio u oproštajnu posjetu ambasadora Velike Britanije Kevina Lajna

Objavljeno: 2009-10-28 22:56:00 Autor: Naslovna strana
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primio je u oproštajnu posjetu ambasadora Velike Britanije Kevina Lajna. Predsjednik Vlade se zahvalio ambasadoru Lajnu na doprinosu za intenzivniji razvoj političkih i ekonomskih odnosa izmedju dvije zemlje i istakao da je za Crnu Goru, ali i za stabilnost regiona, važna podrška Velike Britanije na putu evropskih i evro-atlantskih integracija.

Velika Britanija će nastaviti da snažno podržava integracije Crne Gore u Evropsku uniju i NATO, istakao je ambassador Lajn, ističući zadovoljstvo implementacijom projekata koje podržavaju, naročito twinning projekta Podrške borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije koja se finansira iz IPA sredstava.

Sagovornici su izrazili zadovoljstvo najavom investicija iz Velike Britanije, uz uvjerenje da će interesovanje britanskih investitora ubrzo biti realizovano nizom uspješnih poslovnih projekata.