Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodni saziv Vlade Crne Gore.
Arhiva

Najava: Okrugli sto o Nacrtu nacionalnog programa za integraciju u Podgorici i Bijelom Polju

Objavljeno: 2008-05-04 22:08:00 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Sekretarijat za evropske integracije, u saradnji sa Privrednom komorom Crne Gore, organizuje u ponedeljak, 5. maja 2008. godine okrugli sto o Nacrtu nacionalnog programa za integraciju za predstavnike biznisa, biznis asocijacija, sindikata i Opštine Podgorica. Okrugli sto će biti održan u Privrednoj komori Crne Gore, sa početkom u 9,00 sati.

U ponedeljak, 5. maja 2008. godine javna rasprava biće održana u Bijelom Polju, na Ekonomskom fakultetu - studije menadžmenta, ul Slobode, sa početkom u 17,00 sati.

Nakon prezentacije koju će održati potpredsjednik Vlade za evropske integracije prof. dr Gordane Djurović i predstavnici radnih grupa koji su učestvovali u pripremi Nacrta dokumenta, slijedi rasprava u kojoj se očekuju sugestije, kometari i pitanja.

Vlada Crne Gore je na sjednici održanoj 10.aprila 2008.g utvrdila Nacrt Nacionalnog programa za integraciju Crne Gore u Evropsku uniju za period 2008 2012. godine. U cilju ostvarivanja saradnje sa svim strukturama društva, kao i dobijanja što kvalitetnijeg dokumenta, Sekretarijat za evropske integracije realizuje Program javne rasprave za predstavnike zakonodavne vlasti i političkih partija, stručne javnosti, državnih i pravosudnih organa, lokalne samouprave, nevladinih organizacija, akademskih institucija, biznis asocijacija, predstavnike država članica EU, predstavnike institucija EU, kao i predstavnike medjunarodnih organizacija.

Skupovi su otvoreni za medije.