Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodni saziv Vlade Crne Gore.
Arhiva

Saopštenje: Ministar odbrane Boro Vučinić primio kapetana Vojske Crne Gore Sašu Jovanovića pred njegov povratak u mirovnu misiju UN u Liberiji

Objavljeno: 2008-06-06 21:30:00 Autor: Naslovna strana
Ministar odbrane Boro Vučinić primio je danas kapetana Vojske Crne Gore Sašu Jovanovića pred njegov povratak u mirovnu misiju UN u Liberiji, u kojoj se nalazio od maja 2007. godine i gdje je na lični zahtjev produžio svoj profesionalni angažman.

Kapetan Jovanović je upoznao ministra Vučinića sa uslovima života i boravka u Liberiji i istakao da je profesionalni izazov i odgovornost u ostvarivanju povjerenih zadataka, za njega glavni motiv učešća u toj operaciji.

Ministar Vučinić je naglasio važnost prisustva predstavnika Crne Gore u mirovnim misijama Ujedinjenih nacija i spremnost Ministarstva odbrane da na poseban način tretira učešće naših predstavnika na tim teškim, izazovnim i vrlo važnim zadacima. U tom kontekstu on je kazao da će, zbog neriješenog stambenog pitanja kapetana Jovanovića, jedan od prioriteta Ministarstva biti hitnorješavanje tog problema.