Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodni saziv Vlade Crne Gore.
Arhiva

Najava: Radionica na temu: Uređenje prostora, izgradnja objekata i zaštita životne sredine u Crnoj Gori -Teorija i praksa, Od ideje do realizacije

Objavljeno: 2009-07-29 19:17:00 Autor: Naslovna strana
Ministarstvo uređenja prostora i zaštite životne sredine i međunarodne kompanije Arup i Savillis organizuju radionicu na temu: Uređenje prostora, izgradnja objekata i zaštita životne sredine u Crnoj Gori -Teorija i praksa, Od ideje do realizacije.

Radionica na kojoj će govoriti ministar Branimir Gvozdenović; Charles Weston Baker rukovodilac međunarodnog odjeljenja za stambena i turistička naselja Savills; Gary Lawrence rukovodilac sektora za urbanističke strategije Arup, kao i predstavnici Ministarstva, lokalnih samouprava, domaćih i inostranih kompanija održaće se 30. i 31. jula 2009. godine, u hotelu Zamak Pobore, u Budvi sa početkom u 9 sati.

Novinari i snimatelji mogu pratiti radionicu sjutra, 30 jula, do 12 sati , kada će im se obratiti ministar Gvozdenović i drugi učesnici.

Cilj radionice je da se, kroz prezentaciju primjera iz prakse koji daju dobre rezultate, kao i onih koji se nisu pokazali kao dobri u realnoj situaciji, definišu nova i još kvalitenija rješenja u susret izazovima izgradnje koji očekuje Crnu Goru u narednom periodu.




* Za potrebe medija organizovan je prevoz, 30 jula iz Podgorice I to ispred hotela Premijer, u 7:30, dok je povratak za Podgoricu u 13 sati iz hotela Zamak Pobore.
Ukoliko zelite da koristite organizovani prevoz molim Vas da nas kontaktirate na telefon 067 826 281 danas, do 17 sati.