Dan opštine Zeta

Objavljeno: 2023-02-08 08:45:00

Ministar javne uprave, mr Marash Dukaj, čestitao je 8. februar Dan opštine Zeta , predsjedniku Opštine  Zeta,  Mihailu Asanoviću  i predsjedniku Skupštine opštine  Luki Krstoviću.

"Ispred Ministarstva javne uprave i u svoje lično ime koristim priliku da vama, vašim saradnicima, odbornicima i svim građankama i građanima opštine Zeta, uputim najsrdačnije čestitke povodom 8. februara, Dana opštine Zeta.

Zeta je jedinstveno mjesto, u čije  biće je utkan duh crnogorske  istorije i tradicije. To je  žitnica Crne Gore, velikog prirodnog potencijala, sa idealnim geografskim položajem, koja spaja Podgoricu sa Skadarskim jezerom i Jadranskim morem, i samim  tim, poželjna  za život i rad, ne samo vrijednih i preduzetnih Zećana, nego i svih ljudi koji  požele ovdje da žive i rade. 

Na građanima Zete je  da život organizuju  u skladu sa prirodom, ali i sa dobrim  projektima, koji vode modernizaciji i napretku. Vjerujem da će rukovodstvo iskazati ambicije i umijeće u tom pravcu, jer je kvalitetan život građana cilj koji nema alternativu.

Želim vam još jednom, srećan Dan opštine, i naglašavam da će Ministarstvo javne uprave, biti pouzdan partner za uspostavljanje normativnog okvira, kao i efikasne  javne uprave, u skladu sa potrebama građana, kazao je ministar Dukaj.