Lalošević čestitao osvajanje srebrne medalje stonoteniseru Filipu Radoviću

Objavljeno: 2023-09-12 07:39:00 Autor: Ministarstvo sporta i mladih PR služba

Paraolimpijski komitet Crne Gore organizovao je danas press konferenciju povodom osvajanja srebrne medalje stonotenisera Filipa Radovića na Evropskom prvenstvu u Šefildu.

Tom prilikom govorio je i ministar sporta i mladih Vasilije Lalošević.

Ministar je čestitao mladom Radoviću na rezultatima i na osvojenoj medalji.

Filipe, želim ti svaku vrstu sportskog uspjeha. Bila je bronza, bilo je srebro, nadam se da ćemo sledeći put ovdje slaviti i zlato. Hvala tebi, Paraolimpijskom komitetu. Pozitivna stvar jeste i što smo predvidjeli i teren u vašem Resursnom centru, i da završimo taj projekat i objekat na zadovoljstvo svih korisnika, poručio je ministar Lalošević.

Drago mi je što sam uspio da nastavim taj kontinuitet osvajanja medalja na evropskim prvenstvima. Posebno me raduje činjenica da sam u najtežim momentima uspio da ostanem fokusiran, što mi je i donijelo srebrnu medalju. Pobijedio sam nezgodne protivnike… Igrač kojeg nikad do sada nijesam pobijedio pokazao je još jednom klasu, potpuno je nametnuo svoju igru i na kraju zasluženo pobijedio, kazao je Radović.

Mladi stonoteniser zahvalio se sadašnjem treneru, ali i prethodnim Čedu Damjanoviću i Nikolau Malesku, koji imaju, kako kaže, veliki doprinos u ovom rezultatu, te svojoj porodici koju mu je velika podrška.

Na konferenciji su govorili sadašnji trener mladog Radovića, Vladimir Marić, te predsjednik Paraolimpijskog komiteta Crne Gore Igor Tomić.